WSE futók újra megmérettették magukat Budapest leglátványosabb éjszakai futóversenyén

A WSE sportolói immáron másodszor vettek részt egyesületi színekben a főváros legszebb éjszakai futóversenyén, a Generali Night Run Budapest-en.

A nagyszabású esemény augusztus 3-án, szombaton éjjel került megrendezésre a Várkert Bazárban, amelyen az eddigi rekordot megdöntve több mint 6000-en indultak. Egyesületünk fennállása óta másodszor képviseltette magát szervezett futó sporteseményen, és büszkék vagyunk rá, hogy a Generali a Biztonságért Alapítvány támogatásával ismét 15 versenyzőt tudtunk a rajthoz állítani.

A versenyközpont, a rajt és a cél gyönyörű helyen, a Várkert Bazár előtt került kialakításra. A Generali Night Run Budapest pályája egyedülálló a hazai futóversenyek között, útvonala a Budai Vár megmászása mellett ezúttal a Lánchídon át Pestre is átnyúlt, így számos ponton a főváros éjszakai fényeinek festői látványa tárult a versenyzők elé.

A nevezők 3 táv (6, 9 és 21 km) közül választhattak. A WSE sportolói közül 9-en a 6 km-es1 versenyzőnk a 9 km-es távon, és 5 versenyzőnk pedig a félmaratonon, vagyis 21 km-en mérette meg magát.

Ezúton is gratulálunk az összes versenyzőnknek a sikeres célba éréshez, és a részvételért járó érem megszerzéséhez!