Csatlakozz sétatúráinkhoz és fedezd fel fővárosunk rejtett kincseit!

Csatlakozz a Buda vár! sétákhoz

Fővárosunk rengeteg természeti és városi csodát rejteget, amelyeket gyalogosan a legizgalmasabb felfedezni. A Buda vár! séták valódi közösségi programot jelentenek, amelyeken egybe kötheted a testmozgást a szórakozással és felfedezéssel.

A könnyed, néhány órás séták Budapest látványos és kevésbé ismert kilátópontjainak érintésével változatos és izgalmas élményt kínálnak kezdő és haladó túrázóknak egyaránt.

A programsorozat két típusú rendezvényből áll:

  • Hétköznap esti városi séták Budapest látványosabb kilátópontjainak érintésével
  • Hétvégi nappali séták a Budai-Hegység természetközelibb részein

Eseményeinket teljesítménysétának nevezzük, azonban ezek során nem a gyorsaság, hanem mindössze a sikeres teljesítés a cél. A játékosság kedvéért indulóink panorámás kilátóknál kialakított, hangulatos pecsételő állomásokon áthaladva érnek be a célba, ahol sétáinkat laza, baráti koccintással zárjuk.

Rendezvényeink a közös érdeklődésű embereket hozza össze, hiszen ide mindenkit a mozgás szeretete, a barátságos légkör és a hétköznapi monotonitásból való kiszakadás iránti vágy vezérel.

Korábbi eseményeink

Az aktuális járványhelyzet miatt sajnos határozatlan ideig szünetelnek az eseményeink. Amint a helyzet lehetővé teszi, jön a következő sétánk! 

Ha nem szeretnél lemaradni közelgő eseményeinkről,

iratkozz fel hírlevelünkre!

E-mail címem elküldésével elfogadom az adatkezelési szabályzat rendelkezéseit.

És kövess minket Facebook-on!

Vélemények