Buda vár! néven folytatjuk a teljesítményséta-sorozatunkat 2021-től

Első sikerek

Sportegyesületünk 2019 szeptemberében szervezte meg az első nagyszabású Nájt Hájk éjszakai teljesítménysétát, amelynek lelkes fogadtatása és 150 fő feletti létszáma megerősített minket abban, hogy érdemes folytatnunk. 2020-ban – a koronavírus-járvány ellenére és persze a járványügyi előírásoknak szigorúan megfelelve – sikerült további három éjszakai teljesítménysétát megvalósítanunkegyet februárban, kettőt pedig a második hullám előtt, júliusban, illetve szeptemberben.

Mindegyik 2020-as eseményünk nagy sikernek örvendett, amit szerintünk alátámasztanak az alábbiak.

  • növekvő létszám: a második, téli sétán, már több mint 250-en, a nyárin több mint 350, az őszi sétán pedig szintén 300 felett volt az indulók létszáma (még mindig sajnáljuk, hogy az utolsó séta előtt sokakat (közel 100 regisztráltat) visszatartott az esős időjárás előrejelzés).
  • nagynevű támogatók: az utolsó két sétán már olyan nagynevű szervezetek támogatták a szervezést, mint a Decathlon, a II. kerületi önkormányzat és a Magyar Szabadidősport Szövetség.
  • pozitív visszajelzések: az eseményeken kapott rengeteg dicsérő szó és a résztvevőknek utólag kiküldött értékelő kérdőív pozitív és konstruktív visszajelzései megerősítettek minket abban, hogy jó úton járunk és egyúttal nagyban segítettek minket a fejlődésben

Az események nem valósulhattak volna meg a szervezők alázatos munkája és az állomásokon segédkező önkéntesek lelkes és segítőkész hozzáállása nélkül. Állandó támogatónk, a Sparklemonde webshop is nagyban hozzájárult a rendezvényeink színesebbé tételéhez a felajánlott, túrázáshoz kapcsolódó értékes nyereményeivel és a résztvevőknek felajánlott kedvezményekkel.

2021-től új név és arculat: Buda vár! séták

A növekvő érdeklődés és a sok-sok pozitív visszajelzés igazolta számunkra, hogy érdemes folytatnunk a még újabb és még izgalmasabb séták szervezését. A szervezőcsapatban beállt változások következtében a korábban Nájt Hájk néven futó eseményeinket 2021-től “Buda vár!” név alatt, új arculattal folytatjuk.

A Buda vár! eseménysorozat újdonsága, hogy az éjszakai teljesítményséták mellett nappali események szervezését is tervezzük, amelyek a városi útvonal helyett a Budai-hegység természetközelibb részeire kalauzolják el a résztvevőket, és időzítésükből adódóan a családosok számára is tökéletes hétvégi programot jelenthetnek.

A séták célja továbbra is a kikapcsolódás és a túrázás könnyedebb formájának népszerűsítése, ezért az éjszakai és nappali sétáink továbbra is csupán néhány órásak maradnak, és a kirándulás utáni közösségi levezető koccintás, „zsíroskenyerezés” sem maradhat el a jövőben sem.

Az aktuális járványhelyzet miatt bizonytalan a következő eseményünk időpontja, de amint lehet, jelentkezünk a következő, immár Buda vár! név alatt induló sétánk részleteivel.

Ha nem szeretnél lemaradni közelgő eseményeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre!

És kövess minket közösségi oldalainkon!